Tulosta

Nexcom teollisuus PC ja IoT automaatiojärjestelmät

NEXCOM on Taiwanilainen vuonna 1992 perustettu, älykkäitä laitteita ja järjestelmiä valmistava yritys. Nexcom on pitkäikäinen ja luotettava laitevalmistaja, jonka jatkuva kasvu perustuu läheiseen yhteistyöhön asiakkaiden kanssa ja erittäin osaavaan tuotekehitysorganisaatioon. Nexcomin osaaminen ei rajoitu vain laitteisiin, vaan osaamista ja tieto-taitoa löytyy myös  järjestelmäratkaisuihin .


Industrial IoT Automation

NEXCOM CPS (Cyber Physical System) -mallit ovat tarkoitettu IoT gateway ratkaisuihin joissa siirretään dataa anturi- ja ohjaustasolta (PLC) pilvipalveluun (Azure, Bluemix, jne.).

Lisätietoja IoT ja Gateway tuotteista valintaoppaassa:
NEXCOM Industrial Network and Cloud Product Selection Guide 2017.pdf

CPS100 ja 200 mallit on suunniteltu toimimaan automaatio- järjestelmissä joissa käytetään eri kenttäväyläprotokollia (DeviceNet, PROFIBUS, Modbus jne.) ja Ethernet protokollia (EtherNet/IP, PROFINET ja Modbus/TCP) sekä sarjaväyläliityntöjä (RS232/422/485). Tiedonsiirto pilvipalveluun tapahtuu turvallisilla ja yleisesti käytetyillä MQTT, SQLite ja HTTPS protokollilla. Tuoteperheeseen kuuluvat myös IFA sarjan palomuurituotteet. IFA-sarja valmistajan sivuilla

Laitteet konfiguroidaan NEXCOM IoT Studio-ohjelmalla, joka perustuu avoimiin Node.js ja IBM Node-RED alustoihin. IoT studiossa konfigurointi tapahtuu graafisessa ympäristössä jossa halutut toiminnat valitaan kirjastosta ja yhdistetään vuokaavioiksi.

IoT Studio konfigurointi:

CPS ja IoT-pohjaiset automaatioratkaisut:

CPS mallit ja ominaisuudet:


NIFE ja NISE teollisuus PC mallit

NEXCOM Box PC -mallit ovat kestävällä alumiinirungolla varustettuja teollisuustietokoneita joissa on pieni tehonkulutus. Alumiinirunko toimii myös jäähdytysprofiilina eikä laitteissa tarvita erillistä tuuletinta. Kestävä ja tiivis kotelointi takaa hyvän iskunkestävyyden ja suojan sähkömagneettisia häiriöitä vastaan. Box PC -mallit soveltuvat teollisuusautomatioon jossa tarvitaan suorituskykyä, tehokkuutta, kestävyyttä ja pientä kokoa. 

NIFE (NEXCOM Industrial Fieldbus Embedded) on PC-pohjainen ohjausjärjestelmä joka tukee teollisuusautomaation kenttäväyläteknologioita, kuten PROFINET, PROFIBUS, EtherNet/IP,
DeviceNet ja EtherCAT. NEXCOMin NIFE soveltuu sekä Master että Slave ohjauksiin. NIFE sarjan teollisuusautomaatioilaitteiden suorituskyky skaalautuu prosessorin ja käytettyjen liityntöjen mukaan.

PC-pohjainen master/slave ohjain on mahdollista toteuttaa NIFE:llä ja CODESYS Control RTE:llä,
joka tukee reaaliaikaista ohjausta Windows XP, Windows 7 ja Linux käyttöjärjestelmillä. CODESYS
on yksi suosituimmista Softalogiikka (SoftPLC) ohjelmista teollisuudessa ja sitä käyttävät myös monet automaatio-ohjauslaitteiden valmistajat, kuten Emerson Industrial Automation, Schneider Electric, ABB ja Beckhoff. 

CODESYS ohjelmointia käyttämällä automaatio-ohjelmoijat voivat toteuttaa asiakaskohtaisia ohjausalgoritmeja eri kenttäväylille helposti ja joustavasti IEC 61131-3 normin mukaisessa ympäristössä.

NIFE ja PC-pohjainen automaatio-ohjaus:

NISE sarja soveltuu käytettäväksi valvonta- ja tiedonkeruujärjestelmissä (SCADA) ja hajautetuissa ohjausjärjestelmissä (DCS). Suorituskyky optimoitu prosessorin tehojen mukaan: Intel® Atom™ Compact perussovelluksiin, Power mallit  automaatiosovelluksiin ja Core™-i mallit suorituskykyä vaativiin järjestelmiin.

NISE boxPC on suunniteltu toimimaan teollisuusympäristössä ilman puhallinta ja automaatio- järjestelmissä joissa käytetään eri kenttäväyläprotokollia (CANopen, DeviceNet, PROFIBUS, Modbus ja CANbus), Ethernet protokollia (EtherNet/IP, PROFINET ja Ethernet Modbus/TCP) sekä sarjaväyläliityntöjä (RS232/422/485).

NISE ja PC-pohjaiset automaatioratkaisut:

Referenssejä

Application Story: Formosa_Plastics_wins_with_open_Intel_architecture_and_scalable_roadmap.pdf

Lisää Nexcom referenssejä löydät tästä linkistä: Application Stories

Sovelluksia

NIFE ja Internet of Things -gateway ratkaisut:
NEXCOM_IoT_Controller_Solution_Brings_Intelligence_to_Manufacturing.pdf

NISE ja PC-pohjainen tehdasautomaatioratkaisu:
PC-Based_Automation_Systems_Empower_the_All_IP-based_Factory.pdf


Tuotetta myy

 • SKS Control Oy
  Martinkyläntie 50
  FI-01720 Vantaa
  Puhelin: 020 764 61
  Faksi: 020 764 6823
  control(at)sks.fi
  Yhteystiedot »