SKS Group

SKS Group työnantajana

Konserni, SKS Group, koostuu seuraavista yrityksistä Suomessa: SKS Automaatio Oy, SKS Connecto Oy, SKS Control Oy, SKS Mechatronics Oy, SKS Mekaniikka Oy, SKS Toijala Works Oy sekä ulkomailla: SKS Connecto Polska Sp. z.o.o., SKS Group -edustusto Pietari, SKS Sweden AB ja SKS Tehnika Oü. 

SKS Group työllistää tällä hetkellä noin 650 henkilöä. Päätoimipaikkamme sijaitsee Vantaalla, lisäksi meillä on toimipisteet Hyvinkäällä, Tampereella, Toijalassa, Turussa ja Vieremällä. SKS Groupilla on Suomen lisäksi toimipisteitä Puolassa, Ruotsissa, Venäjällä ja Virossa. Palveluksessamme työskentelee monien eri alojen osaajia sovellussuunnittelijasta ja ostajasta koneasentajiin ja myynnin osaajiin.

SKS Groupissa työsuhteet ovat perinteisesti olleet pitkiä, mikä kertoo siitä, että meillä viihdytään. Seuraamme työyhteisön hyvinvointia säännöllisesti toteutettavalla henkilöstötutkimuksella. Tutkimuksen perusteella keskeisiä vahvuuksiamme ovat työtehtävien haastavuus ja mielenkiintoisuus sekä mahdollisuus oman työn johtamiseen ja itsenäiseen päätöksen tekoon. Myös tiimien välinen yhteistyö, henkilöstön osallistumismahdollisuudet ja palautteen saanti koetaan SKS Groupissa erityisen hyvänä.

Pidämme huolta työntekijöistämme. SKS Groupissa on hyvät työterveysedut, yrityksen tukemia liikunta- ja harrastusmahdollisuuksia sekä muita hyvinvointia ylläpitäviä palveluja. Meillä viihdytään myös siksi, että työajat ovat joustavat työtehtävästä riippuen ja tarjoamme hyvät mahdollisuudet kouluttautumiseen ja kehittymiseen.

Toiminnassamme meitä ohjaavat SKS Groupin yhteiset arvot : yhteistyökyky ja -halu, aktiivisuus, asiakastyytyväisyys ja voitontahto.