SKS Group

Käyttöliittymät

Käyttöliittymätuotteidemme vahvuuksia ovat hinnan lisäksi monipuoliset ominaisuudet, suorituskyky, luotettavuus sekä käyttäjäystävällisyys. Monipuolisuutensa ansiosta käyttöliittymät soveltuvat useisiin eri käyttökohteisiin, kuten esimerkiksi koneisiin, peliautomaatteihin, kahviautomaatteihin ja rakennusautomaatioon. Rakennusautomaatiossa käyttöliittymien keskeisiä sovelluskohteita ovat KNX- ja BACnet-projektit. KNX on edistynyttä ja standardisoitua talo- ja rakennusautomaatiotekniikkaa, jota hyödynnetään kiinteistöjen energiatehokkuuden, käyttömukavuuden ja muunneltavuuden parantamisessa. KNX-ratkaisuihin voidaan liittää monia eri järjestelmiä ja palveluita.

Käyttöliittymiemme ominaisuuksiin kuuluvat mm. kameraliitännät IP- ja USB-kameroille, integroitu etäkäyttö, historiatrendit, datankeruu, sähköenergian monitorointi sekä hälytysten käsittelijä ja hälytykset sähköpostilla. Käyttöliittymissä on lisäksi lähes 300 laiteliitäntää, ilmaiset softat sekä mahdollisuus reseptien käsittelyyn ja kello-ohjauksiin digitaali- ja analogia-arvoille. Ominaisuudet voivat vaihdella tuotteesta riippuen.

Kysy lisää käyttökohteista ja ominaisuuksista meiltä!

Weintekin käyttöliittymien ohjeita ja koulutusmateriaaleja löydät Weintek Forum sivustolta tästä linkistä: Weintek Tutorials