OHJELMISTOINSINÖÖRI SKS CONTROLIN PROJECTS AND SERVICES -TIIMIIN

Haemme SKS Control Oy:n Projects and services -tiimiin ohjelmistoinsinööriä vakituiseen työsuhteeseen Vantaalle Varistoon.

SKS Control on sähkökäyttöjen ja ohjausjärjestelmien asiantuntija. Palvelemme koneenrakentajia ja näyttämötekniikan ammattilaisia laadukkailla projektitoimituksilla. Kuulumme maailmanlaajuisesti suurimpien joukkoon loistoristeilijöiden näyttämöiden ohjausjärjestelmätoimittajana.

Olet etsimämme henkilö, jos
•    olet aktiivinen, oma-aloitteinen ja positiivinen tiimipelaaja
•    kommunikoit sujuvasti suomen- ja englanninkielellä
•    sinulla on hyvät yhteistyö- ja vuorovaikutustaidot
•    omaat hyvät valmiudet uuden oppimiseen ja nautit asiakkaiden teknisten ongelmien ratkaisemisesta
•    sinulla on valmius matkustamiseen sekä kotimaassa että ulkomailla
•    sinulla on tekninen koulutus (esim. ohjelmisto- tai automaatioinsinööri)

Kokemus vastaavista tehtävistä katsotaan eduksi, mutta se ei ole pakollista. Voit olla joko urasi alkuvaiheessa tai juuri valmistunut. Sinulle on etua seuraavien teknologioiden tuntemisesta: TwinCAT, Codesys, C++, taajuusmuuttajat.
Tehtävässäsi osallistut esimerkiksi toimitettujen järjestelmien huoltoihin ja päivityksiin ympäri maailmaa. Teet ja dokumentoit järjestelmien tehdaskokeiluita. Asennat ja parametroit sovelluksen päivitys- ja rakennusprojekteissa. Ratkaiset asiakkaiden ongelmia sähköpostin välityksellä. Käsittelet ja viet varaosatilaukset SAP-järjestelmään. Vastaanotat ja käsittelet SAP-järjestelmässä huoltoon tulevia laitteita.

Tarjoamme kattavan perehdytyksen tehtävään, innostavan ja osaavan tiimimme tuen, kilpailukykyiset henkilöstöedut sekä mahdollisuuden oppia uutta.

Mikäli kiinnostuit tehtävästä ja haluat liittyä joukkoomme, lähetä hakemuksesi, CV sekä palkkatoivomuksesi viimeistään 1.9.2019 mennessä rekrytointi@sks.fi.
Lisätietoja tehtävästä antaa toimitusjohtaja Jussi Sirpoma puh. 040 753 2359, jussi.sirpoma@sks.fi. Tavoitat Jussin parhaiten 21.8 klo 12-13.
________________________________________

SKS Control Oy on sähkökäyttöjen, ohjausjärjestelmien ja elämystekniikan ratkaisujen toimittaja. Yhtiö palvelee konesuunnittelijoita, koneenrakentajia, loppukäyttäjiä sekä näyttämötekniikan ammattilaisia. Yhtiön tuotteiden käyttökohteita ovat muun muassa loistoristeilijät, kulttuurikeskukset sekä teatterit.
SKS Control Oy, SKS Mekaniikka Oy ja SKS Tehnika Oü muodostavat SKSGroup-kokonaisuuden, joka on osa Axel Johnson International konsernia. Yhtiöiden liikevaihto on yhteensä noin 40 miljoonaa euroa ja työntekijöitä on 130 henkilöä.

Axel Johnson International on yksityinen, ruotsalainen perheyhtiö. Yhtiö on keskittynyt tekniseen osaamiseen perustuviin tuote- ja palveluratkaisuihin kone- ja laitevalmistajille. Toiminta jakaantuu viiteen liiketoiminta-alueeseen: nesteenkäsittelyratkaisut, teolliset ratkaisut, nostoratkaisut, voimasiirtoratkaisut ja kuljetusratkaisut. Konserniin kuuluu yli 110 yhtiötä, joissa työskentelee noin 4 100 työntekijää 27 maassa. Konsernin liikevaihto oli noin 960 miljoonaa euroa vuonna 2018.
 

  • Jaa tämä sivu