SKS Group

Johdinsarjat ja virtakiskot

Projektointi ja suunnittelupalvelut ammattitaidolla

SKS Connecton suunnittelijat ovat oman erityisalansa asiantuntijoita. Tiivis suunnitteluyhteistyö asiakkaan kanssa ennen projektien käynnistystä ja sen aikana varmistaa lopputuloksen onnistumisen. Suunnittelualustana voi olla esimerkiksi AutoCAD, E3 tai Vertex. Ammattitaitoiset suunnittelijamme toimivat tarvittaessa myös asiakasorganisaation sisällä.

Jakelukiskot ja kiskosillat

SKS Connecto on tehokas kumppani jakelukisko- ja kiskosiltaprojekteissa. Toimitamme kiskot laajalla nimellisvirta-alueella (80–6300 A) joko asennusvalmiina tai valmiiksi asennettuina. Kiskoratkaisut suunnitellaan ja mitoitetaan aina asiakkaan mukaan. Virranotinvalikoimamme on erittäin kattava ja valmistamme asiakaskohtaisia malleja.
Tuotevalikoimaan voit tutustua tästä: Jakelukiskot ja kiskosillat »

SKS Connecton oma kiskosiltatuotanto sijaitsee Hyvinkäällä. ”Avaimet käteen”-palvelu on asiakkaan kannalta turvallinen ja kustannustehokas toimintamalli.

Tuotekehityksemme on jatkuvaa ja tulevaisuuden asiakastarpeita ennakoivaa. Parhaan hyödyn saat ottamalla yhteyttä SKS Connecton myyntiin jo kiskoprojektin alkuvaiheessa. Suunnitteluyhteistyön ja oikeiden tuotevalintojen avulla menestymme yhdessä.

 Kurkkaa Case Stories-osiosta esimerkkejä asiakastoteutuksista. 


SKS Connecto Oy

Kysy lisää myynnistämme

 • SKS Connecto Oy
  Varastokatu 10
  FI-05800 Hyvinkää
  Puhelin: 020 764 63
  Faksi: 020 764 8399
  connecto(at)sks.fi
  Yhteystiedot »