SKS Group

TW LogStacker

TW LogStacker on SKS Toijala Works Oy:n ensimmäinen oma tuote. Cargotec Finland Oy:n kanssa vuoden 2013 helmikuussa tehdyssä liiketoimintakaupassa puukurottajat siirtyivät SKS Toijala Works Oy:n nimen alle. Puukurottaja on kuitenkin entuudesta tuttu tuote Akaan Toijalassa sillä niitä on valmistettu yhteensä noin 200 kpl vuodesta 2002 lähtien  järjestelmätoimittajan roolissa Cargotec:ille. Yhteensä puukurottajia on koko historian aikana toimitettu yli 800 kpl ympäri maailmaa.

Puukurottajia käytetään metsäteollisuudessa nk. tavaralajimenelmällä katkotun pyöreän puun käsittelyyn sellu- ja paperitehtailla, lastulevytehtailla, sahoilla sekä puuterminaaleissa. TW LogStackereilla on nostokapasiteettia 16-30 tonnia ja nostokorkeus riittää yhdeksään metriin. Pyörivän pihdin ja teleskooppipuomin ansiosta TW LogStacker sopii täydellisesti rekkojen ja junavaunujen purkuun sekä valmistusprosessiin menevät puun annosteluun.

Puukurottajien tuoteperhe on kehitetty erityisesti puun varastointikentän tehokkaaseen hyödyntämiseen. TW LogStackerin nostokapasiteettia hyödyntäen puut voidaan varastoida korkeissa pinoissa ja tällä tavoin lyhentää siirtomatkoja tehdas- tai terminaalialueella. TW LogStacker on markkinoiden tehokkain ratkaisu pyöreän puun käsittelyyn puukentillä ja puukentän logistiikan hallintaan.

TW  LogStackerien tuoteperheeseen kuuluvat seuraavat tuotteet: