SKS Group

Kokonaistoimitukset

Kokonaistoimituksilla helpotat tuotantosi uudistamista sekä ylläpitoa.
Toimitamme asiakkaillemme avaimet käteen järjestelmiä automaation ja mekaanisten kokonaisuuksien osalta.

Automaatiojärjestelmä voi sisältää kokonaisuuden esisuunnittelusta ja mitoituksesta asennettuun ja käyttöönotettuun järjestelmään mukaan lukien sähkökeskukset, ohjauskomponentit, tunnistimet, sähkökäytöt ja moottorit.

Mekaaninen kokonaisuus voi muodostua koneen 3D-suunnittelusta ja toteutuksesta runkoineen sekä sisältää tarvittavat komponentit.

Toteutamme koneiden modernisointeja mekaniikan ja automaation osalta.
Tarjoamme ainutlaatuisen yhdistelmän osaamista, komponentteja ja palveluita. Lähtökohta on asiakkaidemme kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantaminen.


Simuloinnin avulla mestariksi

SKS Control suunnitteli yhteistyössä Mevea Oy:n kanssa koulutussimulaattorin. Simulaattori on räätälöity virtuaaliympäristö, jonka avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti opetella esimerkiksi torninosturin käyttöä.

Ulkoistamalla automaatio- ja sähkösuunnittelun SKS Controlille asiakkaan ei tarvinnut kantaa huolta muutostarpeista tai tuotehallinasta. Ohjauskeskus sisältää servovahvistimet ja muut tarvittavat komponentit ja erittäin tarkoilla lineaaritoimilaitteilla taataan aito liikkeen tunne.

Simulaattorilla voi testata yllättäviä tilanteita turvallisesti. Näet kuljettajan perspektiivistä, kuinka nosturi kaatuu, kuulet äänet ja tunnet tärähdykset, mutta olet silti 100% turvassa.

Lisätietoja simulaattorista www.mevea.com