Haluatko tietää, miten voimme auttaa kokonaisuuksien hallinnassa?

SKS-yhtiöt tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän osaamista, komponentteja ja palveluita. Lähtökohtana on asiakkaidemme kilpailukyvyn ja tuottavuuden parantaminen.

Vahvuuksiamme ovat parhaat tuotteet, toimiva logistiikka, vahva tekninen osaaminen, luotettavuus, asiantunteva henkilöstö ja virtaavat prosessit. Monipuolinen kokemus, valmistusresurssit, alihankintakanavien käyttö sekä verkostoituminen varmistavat asiakkaalle toimivan ratkaisun.

Uniikissa ympäristössä ainutlaatuista tekniikkaa

Lappeenrannan kaupunginteatterin suuren näyttämön teatteritekniikan toimituksessa on erityisesti huomioitu turvallisuus, helppokäyttöisyys ja luotettavuus. Suuren näyttämön tankonostimet (25 kpl), pistenostimet (4 kpl), valaisinansaat, pyörönäyttämö sekä esirippu ohjautuvat SKS Mechatronicsin Visual Stage -näyttämöohjausjärjestelmällä.

Lue lisää projektista

SKS Mechatronics tarjoaa elämystekniikan kanssa kulisseissa työskenteleville alansa huippulaatua. Toteutamme näyttämötekniikan ohjausjärjestelmiä sekä näyttämömekaniikkaa. Tarjoamme asiakkaille kokonaispalvelua suunnittelusta käyttöönottoon ja laitteiston määräaikaishuoltoihin.

Puhtaalta pöydältä uutta teknologiaa

KURO-puukurottaja on Suomessa suunniteltu ja valmistettu 12 tonnin kapasiteetilla varustettu näppärä puun lastaaja - todellinen monikäyttökone, joka selviää kaikista puukentän tehtävistä.

KUROn konstruktio on täysin uusi ja kehitystyön ytimenä oli kilpailukykyinen myyntihinta, korkea laatu, erinomainen taloudellisuus, helppo huollettavuus, luotettavuus ja tehokkuus.

Lue lisää KURO:sta

KUROn suunnittelussa huomioitiin etähallinnan mahdollisuudet sekä yksilölliset kuljettajakohtaiset asetukset.

KUROn tuotekehityshankkeessa SKS Toijala Works sovelsi verkostoituneen tuotekehityksen mallia. Jokaiseen osa-alueeseen valittiin parhaat toimijat, jolloin tuotekehitys ketteröityi.

Simuloinnin avulla mestariksi

Yhteistyössä Mevea Oy:n kanssa suunniteltu koulutussimulaattori on räätälöity virtuaaliympäristö, jonka avulla voidaan turvallisesti ja tehokkaasti opetella esimerkiksi torninosturin käyttöä.

Ulkoistamalla automaatio- ja sähkösuunnittelun SKS Controlille asiakkaan ei tarvinnut kantaa huolta muutostarpeista tai tuotehallinasta. Ohjauskeskus sisältää servovahvistimet ja muut tarvittavat komponentit ja erittäin tarkoilla lineaaritoimilaitteilla taataan aito liikkeen tunne.

Simulaattorilla voi testata yllättäviä tilanteita turvallisesti. Näet kuljettajan perspektiivistä, kuinka nosturi kaatuu, kuulet äänet ja tunnet tärähdykset, mutta olet silti 100% turvassa.

Lue lisää kokonaisratkaisupalveluistamme

SKS Group Oy